Monday, 13 June 2011

yang tertangguh...........

haaaa..ape yang tertangguh ni..
korang nak tau??
kalo tak nak tau pon aku nak cakap jugak..hehehe

sebenar nye exam aku yang tertangguh..huhuhu
sebab waktu exam ari tu aku pegi kem k.polis peringkat kebangsaan..
sume subjek teras da jawab sebelum pegi kem 2..
tapi tinggal subjek elektif je (bio, physics, chem n +math)
JE????..hahahahahaha
mase cuti penggal tu aku dapat jawab paper physics n chem je..
sebab the next day blood pressure aku rendah..
memang tak larat nak pegi sekolah untuk ambik exam..
so today aku sambung pulak ambik exam bio n admathh..
tapi addmath ade lagi 1 paper aku kene abiskan esok..
huhuhuuhu..hopefully aku boleh la jawab..
aminn..

No comments:

Post a Comment